1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480933 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2328732

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Strandarenan: läs vad jag skrev ist för att göra dig dum!
Jag skrev att man skall förbjuda ramsor som inte överensstämmer med Modo hockeys värdegrund, om du inte kan andra ramsor än hata och könsord så tycker jag allvarligt väldigt synd om dig, för det är ju det du skriver när du skriver att man skall förbjuda alla ramsor!?

Sen som jag skrev så har jag varit på extremt mycket hockey, både stått och ledat klacken i såväl Kempis som Swedbank arena så jag har bidragit med min beskärda del, jag anser att jag har tillräckligt på benen för att kunna klaga när snorungar inte kan bete sig i klacken, samma klack som representerar alla Modoiter och vårat Hockelyag.
nu kan jag inte åka på matcher, det blir för kostsamt tidsmässigt att åka 30 mil varje hemmamatch då jag har ett jobb där jag har rätt mycket att göra, av den anledningen så blir tyvärr mindre matcher än förut live.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo: Det är en av oss som gör sig otrolig dum just nu och det är inte jag.
Du pratar om att du skulle rycka tag i personer på läktaren och bära ut dom för att dom skriker "Hata Löven" på en hockeymatch. Du pratar även om att vissa ramsor borde förbjudas av MoDo..... Snälla.....

Du har säkert varit på jättemycket hockey i dina dagar, men bevisligen så är du inte det längre och vet du vad? Tiderna förändras. Allt kan inte vara Bingo lotto stämning som kanske gick hem för 15-20 år sedan.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo: Exakt vad är det som är farligt med att skrika hata löven? Tror inte direkt att lövens spelare eller supportrar ligger sömnlösa och gråter.

Du kanske tar illa upp av att höra ”vi hatar Modo” när vi är i tex Timrå och spelar? Det gör inte jag och jag tror faktiskt att det är extremt få som blir stött eller ledsen över att höra motståndarklacken sjunga att man hatar.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo: Håller med , för nid ramsor har inget med hockeyn att göra ..
Dom görs för att häckla motståndarnas supportrar .. löjligt ..ramsor skall vara för att peppa egna laget .
Hata varför skall man hata på en hockey match .,obegripligt.
Kommentera