1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480943 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2328824

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo: Har du börjat dricka redan? Lyckos dig isåfall :)
Jag tycker du överdriver det otroligt mycket, när hundratals personer skanderar "Hata Löven" betyder absolut inte i min värld att dom beter sig som svin.

Jag kan garantera dig att ingen normalt funtad människa som är sportintresserad ser ner på MoDo efter att hört ståplats sjunga "Hata löven".
Nu vet jag inte vilken ålder du är i, förmodligen modell äldre och du kanske bara måste inse att ordet "hata" är inget märkvärdigt, speciellt inte på en hockeyläktare 2022. Jag blir inte ledsen när GD sjunger om MoDo och jag kan lova att GD kan inte bry sig mindre när ståplats sjunger att dom Hatar löven.

Men snälla, kan du berätta för mig vad jag har att lära av dig? Snälla! Jag är nyfiken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Strandarenan: Du har ju fortfarande inte fattat något av det jag sagt?!
När man normaliserar saker som att skrika att man hatar varandra så är man jävligt fel ute på ett sportarrangemang, att öht tycka att det är ”normalt” och då är det okej så har man hål i huvudet.


Personligen fattar jag inte varför man öht ska skandera att man tex hatar löven, det är så barnsligt och bara extremt löjligt, vill du hata löven, skriv det på din keps så står det för dig och inte alla andra modoiter som står i samma klack och skäms.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Strandarenan: Jag blir direkt provocerad av den här kommentaren. Hur ska jag förklara för min 6-åriga dotter att ordet ”hata” inte betyder någonting när det ropas unisont från Modos officiella klack? Tror du att min 9-åriga dotter vill vara en del av kulturen när hon upplever atmosfären som obehaglig? Tycker du att Modo bara är för vissa?
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Strandarenan: Jag tycker mest att det är barnsligt och någonting jag skäms för varje gång.

Men, det kanske blir folk av dig också när du växt upp.
Kommentera