1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481664 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2330094

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Saleva: När man ser hur enkelt HV pulverisear ett erkänt svårslaget och gnetande BIK, då fattar man att varken vi eller Löven kommer ha skuggan av en chans.
Känns rätt avslaget detta nu, trodde BIK skulle kunna rubbat och stört HV en aning men icke.
Hoppas vi kan ta oss till final bara, för då får vi två hemmamatcher till, bra för ekonomin
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Robin Ztorken L: Jag tror Karlin kommer älska det utgångsläge vi har på HV.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Robin Ztorken L: Om man bara ser till resultatet så absolut, men om man ser till spelet så har det varit ganska jämna matcher, givetsvis med en övervikt för Hv71.

Men tar man tex matchen igår, Bik hade det mesta och det bästa fram till 2-0, man var även försvinnande nära att göra 3-0, men ist så slarvar Bik på egen blå och Tyler snor pucken och serverar Skinarunk till sitt första mål.
Inte kort efter är det åter igen nära 3:an för Bik, men mitt i detta så krockar ett gäng spelare i mittzonen och Hv för en 2mot 1:a som dom utnyttjar och inte långt efter det så får man PP och där en retur av målvakten studsar på Tylers ben och in, 3 extremt billiga mål efter lite slarv och en hel del gnutta tur.
Bik fick sedan chansen i 5 mot 3 i 2 hela minuter men Hv spelade riktigt bra boxplay och efter den dubbelutvisning så har Hv rätt bra kontroll.

Gårdagens match kunde Bik mycket väl ha vunnit, men Hv hr en märklig förmåga att hitta vägar att vända matcher på ibland osannolika sätt.
Jämförelsevis, skulle Modo haft samma medstuds som Hv hade fram till 3-2 igår så hade Modo slagit löven i måndags med 8-1.

Hv71 är givetvis stora favoriter och jag tror bara det är Modo som kan ge dom en ärlig kamp om Shl platsen även om Hv har halva foten i Shl redan.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Robin Ztorken L: Bik tappade mycket då förstakedjan föll bort p.g,a. skador, Björklund fick inte mycket uträttad syntes klart framförallt i pp, sen var väl HV extra vaksam på honom förstås, inte ens två minuter i fem mot tre fick de ordning på pp.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Robin Ztorken L: BIK har ju tappat 2/3 av förstakedjan. Bara Björka kvar.

Kan vi hålla oss skadefria så lever hoppet fortfarande. Även om HV71 såklart kommer vara storfavorit in i det sista.
Kommentera