1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481578 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2332242

Sv: Apropå ingenting...
Hakning-Henrik: Förutsatt att ni slår Löven nu. Man brukar väl säga att det mesta kommer tillbaka till en? Det jämnar ut sig med tiden. Kunde Leksand slå er, hur osannolikt det än var, då kan nog ett annat blåvitt gäng få betala tillbaka för det nu.

När hockeyguden kommer in i bilden kan inget göras. Kan lika gärna bli en rejäl chock också, som vårat kval. Vem trodde det, helt ärligt? På förhand tänkte man väl att om alla gör sitt personbästa med lite tur och får till en game 7 som bäst. Underdogs kan verkligen sprattla till ordentligt, det har vi sett en hel del av under åren.

Att ta minst en match i HV-land kan såklart kännas hur svårt som helst. Men vi alla vet hur hockey kan va, pang så står det 0-2 på tavlan efter 10 minuter, HV rejält skakad och börjar gå ifrån sitt spel i ren frustration. Starten i matcherna är väl alltid viktig, men där blir den enormt viktig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MickeTheProphet: Tycker haussen runt HV är jävulskt överdriven.
Svårt att säga klassen på Västervik och BIK som dom mött med tanke på att BIK mist 2/3 av sin förstakedja.
HV vann serien men inte speciellt överlägset. Timrå vann större ifjol, likaså Löven året innan.
Visst har dom ett starkt lag på papperet, men herregud större under har hänt inom idrotten.
Deras målvaktssida har inte varit jätteimponerande under säsongen, och deras bäste målgörare Fredrik Forsberg är en vek jävel som viker ner sig av hårt närkampsspel.
Oavsett vilket av norrlandslagen som går till final tror jag inte HV ska vara så säkra på avancemang.
Forza MoDo!!
Kommentera