1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482567 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2334146

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Bad_Brett:

Nej jag tror tyvärr detta är kört utan Sam, han betyder allt för detta lag med hans sätt att vinna puckar, vinna dueller, ligga rätt i mittzon, bryta pass. Tidigare var man ju aldrig orolig när förstakedjan var inne för de löste både offensiven och defensiven. Nu utan Sam har offensiven försvunnit och kedjan är för vek defensivt.

Vi förlorar mer utan Sam än vad Björklöven gör utan Lindgren, så detta var ett väldigt dåligt byte.

Känns som det tippar över till Löven i och med denna match, tycker att vi i grunden är ett bättre hockeylag och uppträder mer som ett lag på isen, men det mentala i match 7 kommer bli jobbigt nu när Löven känner att de har allt att vinna på Torsdag.

Jag tror tyvärr inte vi kommer klara av detta på hemmaplan, det kommer bli en liknande match som idag där vi drar på oss mängder av utvisningar och blir utmanövrerade och inte orkar.

Det är bara för Gradin/Karlin att se och lära av detta, till nästa år behöver vi fler ledande spelare så vi inte står och faller med att en center är borta skadad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Rytter: Lite jobbigt då att Gradin stort sett redan har nästa års trupp klar. Tror inte vi får så många fler spetsar. Tappet av Karla visste man skulle bli stort. Men tappet av Sam kommer bli ännu större. Blir intressant att se hur Woods klarar en säsong utan Sam.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Rytter: V. Hedman har väl inte kontrakt för kommande år. Kan inte Tampa ta hem bucklan för tredje gången så han känner att "Nä vad tusan, nu har jag vunnit Stanley cup 3 gånger, nu vill jag spela hem ett SM-guld för modo istället", jag har ju för fan fler ringar än modo har sm-guld!
Kommentera