1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474579 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2335740

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Gavelo:

Det är märkligt hur SHL lagen främst plockar spelare från Modo.

Vi har ju enligt många här ganska dålig spets som inte klarar att leda laget och dominera i slutspel ändå är våra spelare högvilt bland shl klubbarna jämfört med de ledande i andra klubbar.

Mora får t.ex behålla ljunggren, wernblom, Persson. Löven har fått behålla deras spets genom åren och tappat några enstaka.

Vad är det som gör att vi skeppar så många spelare till shl jämfört med våra konkurrenter?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Beklagar förlusten i matchserien.

Avsaknaden av offensiv spets blev tydlig när Vigneault försvann. Avstängningen på Björklövenspelaren är på tok för kort. Min uppfattning är han skulle bli avstängd hela slutspelet. Det känns som att matchserien vände där.

Modo har varit jämna under hela säsongen. Björklöven har stundtals varit helt under isen. Hade någon frågat innan slutspelet drog igång hade jag inte sett Björklöven i final. Men de har växt för varje match. Förstår att besvikelsen är stor i Övik idag.

Som Timråsupporter ser jag gärna att Modo spelar i högsta serien. Hoppas Modo får ihop ett slagkraftigt lag som kan vara med och göra upp om SHL-platsen nästa säsong.
Kommentera

Sv: Semifinal 2022: MoDo Hockey - IF Björklöven
Rytter:
Att vi haft en kaosartad situation inom ledningingen. Jag tror definitivt att det har bidragit till att spelare sökt sig åt annat håll. Vi har ju inte direkt andats stabilitet på ledningsfronten de senaste åren. Tror det blir bättre nu och framöver.

Sen har vi ju värvat spelare som snabbt utvecklats och uppenbart blivit för bra för denna liga. I Tambellinis fall var han ju för bra redan när han kom. Inte konstigt att dessa drar.
Kommentera