1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479930 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2349714

Sv: Apropå ingenting...
Icing-Ove: Tror att en hel del beror på den undermåliga ishallen och att de är en universitetsstad där det är många inflyttade och ofta i ung ålder.
Just hallen är bland de värsta i hela ligan. Läktaren är direkt usel då den är väldigt låg, så att sargen skymmer stor del av isen så man får gissa vart pucken är. (Nästan som att se på bandy för övrigt)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Låter ju väldigt tråkigt när dom nu har en ny och fin hall på gång
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: nämnde inte sportchefen där att det var klart med att bygga en ny hall, har för mig det var i pausen tidigare i vår
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Uppsala är en kulturstad/universitetsstad och ishockeyn har historiskt sett inte varit en prioriterad sport i staden då man har 3 lag i innebandyns högstaliga. Man har Sirius i fotbollsallsvenskan och bandyn är kultur här med finalerna som nästan alltid spelats här. Numera har vi även Dalkurd i superettan.

Dock är det klappat och klart att Uppsala ska få en ny hockeyhall, jag tror därför inte kommunen kommer låta Almtuna gå under när det ska investeras i densamma. Vore dessutom tråkigt för MoDo då många Modoiter bor i området…
Kommentera