1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483078 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2366089

Sv: Försäsong 2022
KB65: Sen tror jag det kommer lossna för Marenis när han väl får spela med en center som kan hålla i pucken och vinna kamper åt både Woods och Marenis

för dom gångerna man såg han emot oss Hv71 under förra året, så var den en jobbig rackare, men väldigt sevärd spelare. men i hästen hade en han en center som verkligen kunde hålla i pucken med, vilket man inte har sett under försäsongen än så länge
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Offside-Lennart: Ja, absolut. Tycker varken Woods eller Marenis har kommit till sin rätt hittills, då de antingen själv har fått spela center eller kamperat ihop med Nordin som är ganska orutinerad i en sån högt uppsatt roll på seniornivå.
Dickinson känns på förhand väl scoutad för att vara den där pusselbiten i förstakedjan. Sen vet man ju aldrig hur det går i slutändan. Men jag är fortsatt optimistisk.

Försäsongen ser hittills hyfsat likadan ut som förra året, fyra raka torsk inledningsvis, en vinst mot ett lag från Ettan och sen en jämn vinst mot Mora. Jämn förlust nu istället mot de sistnämnda.
Låst ämne