1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481373 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2372911

Sv: Försäsong 2022
Gusse: Tror definitivt vi satsar i år. Får inte glömma att spelare som förlängde mitt under säsong ifjol knappast har dåliga löner(Woods, Bernie, Näsén osv)
Tycker vi går in i årets säsong med en av de starkaste trupperna i serien. Att man lämnar lite plats för juniorer att visa framfötterna tycker jag bara är bra. Förstärkning kommer med största sannolikhet under höst/vinter.

Löven/Djurgården har aningen mer namnkunniga lag, men dom har ingen Karlin på bänken och till stor del nykomponerade lag där allt ska falla på plats.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Nucky: Det är något som man (jag) ofta glömmer. Att flertalet av våra faktiskt lirar med samma spelare. Och de flesta haft tränaren innan. Vet hur den generella spelidén är osv.
Är iofs ingen garanti att allt går smärtfritt, men självklart borde det betyda att det är mer troligt att man får ihop det än de som får börja från början.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Nucky:
Tror också det. Sen ska vi komma ihåg att Hinken vid flera tillfällen sagt att diverse spelare varit nära att skriva på, men där det av olika anledningar inte blivit något. Det visar att vi är ute och letar, samt hugger på det vi vill ha. Tills vi hittar det vi vill ha är det bara bra att juniorerna får chansen att glänsa
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Nucky: Har någon av er skaffat Hockey Fantasy League? Vore kul att köra en ”hockeysnack” liga!
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Nucky:
Tror fö Oscar P kommer lira center i 4 när vi köpt klart
Låst ämne