1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480356 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2376769

Sv: Apropå ingenting...
grimiss: De har värvat en del, men ändå fått behålla stora delar om man jämför med när vi blev söndervärvade efter Hellkvist. Jag tror personligen det kan bli lite problem för Löven att få ihop truppen. Det är väldigt många nordamerikaner och en tränare som jag tycker - i intervjuer - verkar väldigt självupptagen och arrogant.
Framförallt tror jag att de kommer att vara lite som de varit på slutet. Mycket upp och ned. När de spelar bra kan de säkert vara seriens bästa lag, men det kommer säkert perioder när de har rejäla dippar.

Vi kom tvåa förra året för att vi aldrig förlorade två matcher på raken, inte för vår topp. Det var liksom skillnaden mot Löven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Kontinuitet är någonting som underskattas grovt idag. Folk brukar känner generellt inte ha tålamod eller så kort koncentrationspann att man bara vill ha nytt hela tiden. Så nytt överskattas ofta känns det som. Men det är fortfarande människor som spelar och människor som känner varandra och är bekväma med varann är i regel oftast fördelaktigt. Utveckling tillsammans når ofta större mål en en stor utveckling av en individ. Bortsett från individuella sporter då :D
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Det var exakt samma snack om löven förra året, att dom inte skulle få ihop gruppen osv. Dom toppade formen 5-6 omgångar innan slutspelet och sen pressade dom på riktigt HV i finalen. Trygga, hemmastarka MoDo hade aldrig gjort det!
Ser hellre MoDo göra något liknande som löven istället för att komma 2a i serien för att man aldrig förlorar två matcher på raken.
Kommentera