1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2376814

Sv: Apropå ingenting...
Strandarenan: För det första. Att man tycker att Löven vann rättvist var ju bara för match sju och delvis match sju. Skulle vi vunnit match tre sä hade vi vunnit serien helt rättvist.

Poängen är att rent statistikt så är det oerhört mycket vanligare att lag som inte fått ihop gruppen innan jul inte får det senare heller. HV hade bra dynamik hela vägen. Året innan hade Timrå en fungerande grupp när man mosade Löven i finalen.

Jag tror att vi är mer ödmjuka berodde på att vi kom tolva säsongen innan och Löven spelade final. Tror fan att de var kaxigare. Låt oss ha ett par raka år med långt slutspel så förändras vår attityd också. Dock hoppas jag slippa den där dumdryga attityden de ofta har i Umeå, som inte ens förstår att Skellefteå är flera klasser bättre än dem...

Löven tycker tydligen att det är en bedrift att tvingas sparka tränaren. Ett tecken på att man gjort något bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Men är du på riktigt eller?
"Skulle vi vunnit".... Skulle jag inte ha kastat hockeytrunken på norrksenshallen i årskurs 8 hade jag kanske lirat backpar med Hedman i Tampa kommande säsong.
Vart vill du komma? Löven vann över oss för tusan. Det är fakta!

Jag förstår din poäng med många starka viljor i Lövens lag. MEN, det hade dom även förra året och alla pratade om att det var deras största problem.
Men kom igen, det är väl ett j*vla lyxproblem?

Jag tror inte löven tycker att det är en bedrift att sparka tränaren.
Men dom gjorde det och var väldigt nära på att gå upp efter det. Vad är ditt problem?

Jag ser hellre 5 tränarbyten, 6a i tabellen och totalt kaos om det slutar med att vi slår ut Löven sista matchen på säsongen och kliver upp.

Sluta nu, jag hatar hela Björklöven mer än dom flesta, jag jobbar med riktigt jobbiga typer och hälften av min umgängeskrets står på Ståplats H.
MEN, jag kan ändå erkänna att dom gör något bra på Teg och att dom garanterat kommer vara att räkna med i år.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Vilken tränare har vi sparkat nyligen, upplys mig gärna!
Kommentera