1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481720 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2399009

Sv: Östersund - MoDo 2022-10-28
Dundee: Aagaard, Filip och EJK är rejäla besvikelser. Man luras lite av att de producerat hyggligt med poäng, men det är ofta i matcher som glidit iväg som de har kommit.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Östersund - MoDo 2022-10-28
Bad_Brett:

Ja de måste spela tillsammans annars tappar de allt. De passar inte riktigt med andra än varandra.

In med en länk i första si kan köra

Södergran-AP-Marenis i tredje.

Jävligt illa att vi tappade tålamodet och ödmjukheten vid 1-1. Var helt säker att vi skulle vända då Östersund inte haft nått i tredje. Men man tappade helt tålamodet efter kvitteringen och blev övermodiga i jakten på segern.

Hade vi bara hålla oss kalla och fortsatt hade vi nog haft bra chans till vändning.

Jaja hatten av för Östersund som kämpade och försvarade sig väl matchen igenom. Det är tydligt varför de inte är fast i botten som alla trodde.

Nya tag på måndag.
Låst ämne

Sv: Östersund - MoDo 2022-10-28
Bad_Brett: Jag tycker det var detta som gjorde att vi åkte ut mot Löven ifjol. Man kan inte bara ha en producerande kedja att luta sig emot. När dom levererar är det frid och fröjd men sä fort dom ej levererar så blir det ofta väldigt svårt för oss. Vi är otroligt bortskämda med att ha en så bra första kedja men man kan ej förvänta sig match efter match att det bara är dom som ska bära laget.

Och har man som mål att slåss om en shlplats så måste man ha betydligt mer producerande femmor. Vi räckte ej till ifjol pga vi körde slut på dom fanns ingen som helst avlastning. Och det syntes väldigt tydligt när Sam försvann. Och nu ser man samma tydliga signaler.
Låst ämne