1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2399251

Sv: Östersund - MoDo 2022-10-28
Tarasov: samtidigt tycker jag OP och Ohlsson funkar väldigt bra ihop. Dom ihop med AP skulle bli en ruggigt jobbig 3:e kedja
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Östersund - MoDo 2022-10-28
Nucky: När den största affekten av besvikelsen är borta så kan man väl konstatera att sett till dom 2 första perioderna så bör vi ha gjort en 3 mål iaf men vi var sjukt uddlösa, sista perioden såg jag inte ens, förlusten var liksom helt given redan innan.

Jag förstår att man måste rulla på spelare men varför har ett lag med ambitioner att spela upp sig till Shl en del spelare som faktiskt handen på hjärtat inte ens skulle ta en plats i ett seriöst hockeylag?

Detta är väl 3:e säsongen Hugo spelar med A-truppen, vilka steg har han tagit för att ”anses som aktuell” ?!, Nygren är en ”egen målvakt” men varför står han inte i en liga som passar honom bättre rent utvecklingsmässigt är ju frågan, vi har både div1 och 2 i Sverige!

Karlin och Hinken bör fundera lite kring gruppen, spelare som Marenis och Sveningsson tillför i dagsläget ingenting samt att Aagaard verkligen hamnat i skuggan av sina tidigare säsonger, just nu känns vi enormt beroende av första kedjan och backparet Näsén/Berna.

Jag har väl alltid förespråkat långsiktighet men om målet är att nå Shl så behöver Modo rejäla förstärkningar på 2-3 positioner.
Låst ämne