1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2400706

Sv: Apropå ingenting...
gizzo: Vi har släppt in mycket mål, men det är verkligen inte så att vi släpper till många fria lägen i slotet. Här är det massor av chanser hela tiden. Rolig match, men långt ifrån välspelad.

Synd att Mantler släpper in två så billiga. Första är riktigt dåligt då det är en fladderpuck från blå och den andra borde han kunnat hantera bättre. ÖIK hade behövt en bra målvakt för att göra match av det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Lövens matcher är så konstiga. Det blir raggarhockey och fram och tillbaka och där är dom nog bäst och skickligast i ligan.

Hade trott att ett topplag skulle ha mer struktur och en tung offensiv och tight defensiv som maler ner motståndarna metodiskt i 60 minuter. Speciellt med de spelare de har.

Blir det ordnat spel så tappar löven mycket, dom vill verkligen ha byta chanser och öppna spjäll genom mittzon.

Nyckeln mot löven blir att inte luras med i deras byta chanser hockey, för där är dom jävligt bra med skickliga spelare. Troligast bäst i ligan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Sen släppte vi väl in typ hälften av våra nuvarande mål i de tre första matcherna. De nio matcherna efter det så har det varit hyfsat tätt bakåt, förutom Löven-matchen.
Kommentera