1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481390 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2411253

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Jo, men jag tycker att man har råd att vänta åtminstone de matcherna. Han har en väldigt hög kapacitet och är en sådan där småelak kille som vi vill ha i ett slutspel. Låt honom fortsätta i nuvarande kedja ett tag då jag tror den skulle kunna passa honom bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Niederbach ser ut att spela ytter ihop med Dickinson och Aagaard.
Södergran, A Pettersson, Mannberg och en kedja med OP, Jinesjö, Sebbe Ohlsson.
Då återstår kedjan med Marenis, Theo, Umegård och Hugo Styf, där rullas det lite

Kanske är Theo och Umegård rätt för Marenis. Två med riktigt bra spelsinne där Marenis får vara lite av den som ska hålla i mest puck. Kanske kan han hitta tillbaka till lite av fjolårets spel? Jag tycker som sagt att det är viktigt att han är den spelaren i kedjan som får mest puck och som ska få bryta mönstret.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jag tänker lite såhär, vi hade lite problem med Einar förra året, men han växte ut till att bli en gigant i slutspelet med, kanske sitter mycket i huvudet för Marenis just nu och kan han få bort det så kanske han kommer bli en viktig pjäs för modo i slutspelet med..

Enda han har fått varit är årets hack kyckling både på forumet och i ÖA samt i hockeyvärlden.. jag är villig att tro att han kommer bara växa och bli en stor ledande figur när han börja slappna av lite i sitt spel och inte bara åka runt med tunga axlar
Kommentera