1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480279 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2411272

Sv: Apropå ingenting...
Nooky:
Ja Södergran anses vara en succe, tycker inte han på något sätt varit i dålig utan gör sin grej, men Marenis gör fler bra saker på banan men skall ändå dumpas. Det är rätt svårt att bli av med rollen som hackkyckling
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Södergran har bra fart, bra storlek, otroligt bra på att vinna sargdueller. Har för mig att 3 av Östersunds utvisningar igår kom till pga hårt arbete från Södergran. Hans skott är dock inge vidare, känns som han missar målet rätt ofta.

Marenis då? Åkte 5 meter och var sedan helt slut resten av matchen. Hoppas han bättrar sig..
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Du jämför äpplen och päron.
Södergran är en ungtupp som värvades som powerforward, han är inte tänkt att ösa in poäng utan att bidra med fysiskt spel med mycket skridskoåkning, den rollen har han fyllt även om man kanske hade önskat att det trillat in några extra mål.

Marenis värvades efter dragkamp som vass målskytt och en spelare som är extremt puckskicklig och kan bidra offensivt i 5 mot 5 och PP, han har inte visat upp något målskytte, han levererar knappt några ass, positionen i PP har han delvis tappat, han ser extremt otränad ut och får inte ut någonting av sin tilltänkta klubbteknik.

Det är till och med ett frågetecken om han kan anses som en spelare som bidrar med inställning när man skippat försäsongsträningen och ”inte är orolig att jag är i form till serien startar” fast han 2 månader senare fortfarande inte ser ut att vara i form.

För mig är Marenis en flopp. Tyvärr.
Kommentera