1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2411278

Sv: Apropå ingenting...
Icing-Ove: Från allehanda:
Marcus F - Läsarkommentar
I dag 12.13
De träningar jag varit på samt följt här på ÖA så verkar Marenis ha mycket vilja. Men på match så blir han som en helt annan spelare. När han är på landslagsuppdrag så ska han vara en grovjobbare, men inte riktigt varit det heller under sin tid i MoDo. Är det hans olika roller i olika lag som kan göra det svårt för honom att finna sin plats i MoDo?

Per Hägglund
I dag 12.13
Åh, svår fråga. På träningarna försöker han verkligen, vill mycket, driver på sina lagkamrater, men i matcherna blir han passiv och ser ut att krama klubban hårt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Hägglund har också svårt att hålla isär grabbarna Styf, nu spelade Hugo i en kedja på dagens träning, Harry har inte nämnts än iaf..
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det är just detta som gör att jag har svårt att ställa mig på sidan som vill skeppa. Det betyder däremot inte att han ska ha en gjuten roll som ordinarie om junisarna gör det väldigt bra.

Men hoppas verkligen att han kan hitta ett stäm de kommande matcherna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Kan inte alla gå in och pumpa med kärleks meddelanden till han(Marenis) på instagram? så han får känna sig uppskattad och få en liten kick.. Jag skickade till han på instagram och fick tillbaka ett svar av han! kändes som han uppskattade det :)
Kommentera