1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481462 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2429927

Sv: Apropå ingenting...
Andraassist: Jag var inte intresserad av hockey då så jag slapp turligen känna den känslan. Men torskar vi en match sju final mot Löven i förlängning i vår kommer jag nog få väldigt svårt att gå vidare och i huvud över taget tro på oss igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jag känner samma sak, en förlust i vår mot Löven (eller något annat lag) som bygger på att vi inte klarat det fysiska spelet som är i playoff och faller på samma sätt som ifjol skulle få mig att tappa intresse ett tag, speciellt om alla tongivande spelare lämnar. Då står vi på ruta ett igen med i värsta fall både Djurgården och ett annat rikt SHL lag att slåss med 23/24. Känns som att det är nu eller om 5-10 år det ska ske men så länge vi har Karlin så har jag hopp om SHL.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: ok, jag förstår din inställning givet din kortare tid som supporter. Skulle vi förlora match 7 mot löven skulle det såklart vara tungt… men har man upplevt Leksandsmatchen så har det positiva varit att man lärt sig att ingen dör och livet går vidare. Ska jag vara helt ärlig svalnade mitt intresse sista åren i Shl men har byggts upp igen under åren i HA.

Med det sagt vill jag såklart att MoDo vinner och går upp i år! :)
Kommentera