1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

477417 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2439904

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
KB65: Vill minnas att de hade en svag period kring slutspelet ifjol också. Det är ett lag som har lite streaks, både gällande vinster och förluster.
Men, nog kan de ge Löven en match absolut. De är bättre organiserade, men saknar kanske samma bredd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
J F K: Mora var ruggigt trögstartade ifjol och hade inte en enda trepoängare första 10 matcherna, tror den första kom i omgång 11 eller så.

Presterade som ett topplag i slutfasen och var en hårsmån från att sluta topp-6, vilket väl var en stor anledning till att vi valde KIK istället som trendade åt andra hållet. Mora var väl dessutom lite av ett bogeyteam för oss.

Men med facit i hand hade det inte varit fel att gå efter VIK som inte verkar grisa ner sig i onödan och gav löven en väldigt behaglig kvart, vilket kan ha varit det som vägde över till deras fördel i slutändan.

Där hade faktiskt löven lite tur som fick en lättare kvart helt serverad och utan att behöva göra något aktivt val (gällande tändvätska till motståndare etc).
Kommentera

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
J F K: De led av svagt målvaktsspel förra hösten och huserade farligt nära negativt kval ganska länge. Ser man enbart efter jul och framåt så var de i princip topp 4.
Men kanske att de tappade lite i slutet också. De är ju lite som BIK att de aldrig riktigt har det där lilla extra som krävs i ett slutspel.
Kommentera