1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484922 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2439912

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
Rytter: Givetvis. Men medan HV71 och Timrå städade av Björklöven hyfsat enkelt, så tror jag att vi skulle få det tuffare, trots att vi är ännu mer dominanta i serien. Vi skulle mycket väl kunna vinna, men känslan är att det skulle gå till sju matcher och bli en riktig rysare. Och jag gillar verkligen inte tanken på att ha slagläge i match sex i Umeå. För vi lyckas i princip aldrig vinna sjunde avgörande på hemmaplan. Guldåret 2007 gjorde vi det mot Timrå, men i övrigt känns det som att vi aldrig har stått pall för trycket. Degraderingen mot Leksand, fiaskot mot Löven ifjol, förlusten mot Brynäs 99 etc.

Tror vi behöver skölja över dem fullständigt och vinna med 4-0 eller 4-1 i matcher så att hjärnspökena aldrig hinner infinna sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
Bad_Brett:
Väldigt få lag lyckats vinna i 7 avgörande ofta, inträffar ju så sällan 🤣
Kommentera

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
Bad_Brett:

Nja så enkelt var det inte för hv, visst de var det bättre laget men jävlar vad de fick slita för segern i den serien.

Det går ju inte ens att jämföra med Timrås överkörning av löven, för det var ju smärtsamt att se hur långt ifrån det näst bästa laget var.

Fördelen med att komna etta är att vi kan välja den tuffaste vägen för våra motståndare, lite som HV gjorde förra året då de valde BIK trots att de var bättre placerade i serien för att ge oss Löven.

Viktigt att vi kan hålla formen och säkra förstaplatsen så tidigt som möjligt, då kan vi kosta på oss att vila spelare med skavanker och styra träningen för att toppa mot slutspelet.

Men sedan är slutspel alltid slutspel, det räcker med en målvakt dom tappar formen, en skada här och en avstängning där för att man ska åka i rn kvart eller semi mot typ Mora,ssk eller bik.

Men jag älskar vårt läge och lag, skulle inte byta mot något annat lag. Känns som vi byggt ett lag som kommer passa bra i slutspel ska bli kul att se AP med sin rutin, sedan har nog spelare och karlin lärt sig mycket från slutspelet förra året och speciellt serien mot löven.
Kommentera

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
Bad_Brett: Brynäs var femte avgörande:)

Men, det vore skönt att slippa en sjunde avgörande.
Kommentera