1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480925 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2454933

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Det är ju konstigt att det negativa bara lyfts fram för att förminska våra chanser.

Med samma resonemang borde ju Löven vara drömmen i en final då de har vikt ner sig/missat tre gånger i rad och dessutom blivit rejält utspelade av Timrå då det bara var ett lag på banan.

Sedan är det lustigt med kommentaren att våra fans, sponsorer mfl skulle ge upp för att vi missar i år och behöver bygga nytt och ej kommer ha någon chans att gå upp på länge.

Har Lövens, Moras, SSKs, BIKs fans givit upp, är det helt kört för dem att gå upp när de missat flera år i rad, har det varit omöjligt för dem att bygga nytt och få starka lag och ge sig själva chansen att gå upp?

Snacka om att nedvärdera vår klubb, fans och ledning och säga att vi är mycket sämre än våra konkurrenter på alla punkter då vi inte ska klarar det andra klarar år efter år. Våra förutsättningar att vara i topp och tävla om uppflyttning varje år är bäst i ligan av de traditionella HA lagen.

Men med resonemanget som vissa kör med så borde det bästa vara ett vi ej går upp, vi är ju tydligen en klubb som inte kan bygga våra framgångar själva utan allt vi ser nu är ett resultat av tur och slump och vi måste ta chansen i år annars är det kört för all framtid. En sådan klubb har ingen framtid i SHL så därför är det ju lika bra att vi stannar kvar på en lägre nivå där vi kanske kan göra oss själva rättvisa.

Jag väljer att se det positiva, vi har ett fantastiskt bra läge i år. Gradin/Karlin har satt oss i denna position genom två års hårt jobb. Ganska bra att vi ej gick upp förra året för jag tror inte vi var helt redo för det. I år har vi bättre material i truppen för att bygga vidare mot SHL jämfört med förra året, vi har en woods som tagit steg, en Aagaard som visar att målen inte är en slump, en Dickinsson som jag tror klarar SHL bättre än Sam osv. Dessutom verkar Gradin ha lärt sig enormt mycket från förra säsongen. Spelarna borde vara mer redo i år. Vi signalerar och gör allt vi kan med värvningar för att gå för uppflyttning, något mer kan jag inte begära av klubben.

Räcker det inte hela vägen i år kommer det kännas tomt och bittert ett tag med tanke på att vi hade en bra chans. Men så länge vi har samma ledning från VD ner till sportchef och tränare kommer vi skapa förutsättningar för att kunna gå upp. Fortsätter vi placera oss i topp och gå till semi/final år efter år kommer vi gå upp förr eller senare det är jag helt övertygad om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: alltså hur jävla länge höll inte saik på att harva? Inte fan gav dom upp. Får mig också att tänka på att lill-werner måste hem den här säsongen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Ja jävlar vad vi vek ner oss när finalen ställdes in och i serien mot HV71.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Så jävla bra skrivet! klockrent så tänker en riktigt MoDoit. Se och lär ni medgångssupportrar som vet och kan alltid hela tiden. Då tycker jag att ni borde ha blivit spelare tränare osv! kanske finns en anledningen varför vi sitter här och skriver istället för att ha varit proffs :)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Det enda som jag är tveksam om är paret Näsan och Bernie i ett slutspel. Älskar dem som fan, men vilka andra klubbar i världen gör så här ;-)
Kommentera