1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478800 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2460900

Sv: Apropå ingenting...
mightyquinn: Säkert några här också. Det skulle kunna vara en bra värvning. Kanske inte förstecentern då han inte verkar ha det bästa spelsinnet, men en väldigt tung värvning i hårt jobbande andrakedja.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Tror inte att dom letar en 1:a center,
Den har dom redan idag, Den kedjan ändrar dom inte på ..
129 Poäng talar sitt tydliga språk där.

Nä.. dom letar nog bara en till hyfsad stark poängspelare med slutspelskaraktär i sig.
Typ Hurtchings säsonger 19/20 eller 20/21
Som skall spela med honom där kanske?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Ja det var ett fint namn med bra stats (med det hade Tanner MacMaster också som reflektion). Säkert en bra spelare som stärker deras lag.

Själv är jag skeptisk till värvningar från Nordamerika så här sent på säsongen, speciellt spelare som aldrig varit i europa. Bara det gör ju värvningen till en risk, fungerar spelaren i landet, kan de snabbt anpassa sig till stor rink, hur lång tid tar det att anpassa sig till ligan osv?

Ska man ta spelare utan erfarenhet från vårt land/liga är det en fördel att göra det tidigt på säsongen för vi vet att det kan ta 10-15matcher av anpassning. Kolla Woods t.ex.

Tror att man ska akta sig för att leta den absoluta spetsen i Nordamerika denna tid på säsongen utan bättre att leta i europa då det är mindre anpassning.

Självklart kan en spelare från nordamerika gå rakt in och bidra direkt, men det är ju en större risk med denna typ av värvning jämfört med andra.

Tror t.ex Axel Ottosson skulle vara en bättre värvning trots att han inte har samma meriter och CV.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Absolut, jag hade varit nöjd.

Men nu har Mrmadhawk också dementerat att han skulle nämnt något sådant. Då det verkar helt taget från luften.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Bra ålder och säkert en väldigt jobbig spelare att möta. Verkar dock som sagt ta en hel del korkade utvisningar när man läser runt lite hastigt.

Just åldern gör väl att jag skulle gissa en sån spelare försöker leta sig vidare ut i världen efter säsongen är slut, snarare än ett inhopp mitt i säsong.
Kommentera