1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480501 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2479100

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : 2023-02-24
J F K: Men... Hur kan vara bättre än motståndarna hela tiden men förlorar varje gång vi möter ett topplag? Det är något som inte stämmer. Målvaktsspel, effektivitet, powerplay är ju också en del av spelet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : 2023-02-24
Bad_Brett: Så jäkla trist att vi sätter oss i den här situationen. Bedrövlig av OP att trycka till i det läget. Bör bli minst 3 matcher för den. Tex var en chansning som inte verkar bli lyckad.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : 2023-02-24
Bad_Brett: Varför vann vi 16 raka matcher där det ingick matcher mot DIF och Löven? Det är självförtroende, flyt, målvaktsspel osv.
Der sjuka är ju att vi mot nästan alla de bästa lagen också skapat mest, säkerligen haft bäst xG i varje match, men ändå förlorat. Borde varit omöjligt.

På många sätt kanske bra. Vi ser ju hur kopiöst gnälliga och uppgivna vissa är. Vi sliter favoritskapet och kan förhoppningsvis börja hitta en vinnande period. Minns FBK som var usla innan slutspelet ifjol.

Mot både Brynäs 99 och Leksand hade vi favoritskapet, men det gick inte. 07 torskade flera raka med bedrövligt spel innan slutspelet och var faktiskt klart sämre än Timrå fram till och med match 5.

Psykologi.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : 2023-02-24
Bad_Brett:

Om du tar bort 5min BP, tycker du vi spelat dåligt?

Jag tycker vi gjort mycket bra i perioden som vi inte gjort tidigare.

Man kan spela bra utan att vinna. Att själv spela bra men att motståndarna gör det bättre i vissa moment är ingen motsägelse.
Kommentera