1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480833 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2479677

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : 2023-02-24
Gavelo: Kan det vara så att Ingman börjar filma för att han tycker att Modo inte får några domslut med sig och börjar överdriva situationerna lite extra
för att till slut få med sig något. Kan förstå om många Modospelare var frustrerade över domarinsatsen igår. Är förstås ingen bra ursäkt att börja filma. Men det kanske kommer lite omedvetet när man är väldigt väldigt laddad som Ingman var igår.

Får vi se Modo spela med den här aggressiviteten i slutspelet blir vi svårstoppade. Vi är seriens klart bästa lag i fem mot fem och håller vi oss lite mera kyligare så är jag övertygad om att det här kommer gå bra.

Att laget fortfarande kan , har bra sammanhållning och självförtroende visar man med att man jobbade sig ikapp Djurgården. Och det var egentligen bara slutsignalen som räddade Djurgården från att tappa hela poängen.

Woods och Hallorans mål kan vara säsongens viktigaste mål. Woods gör sin klart bästa match sedan han kom tillbaka. Halloran kan det ha lossnat för nu..

Nu kör vi
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : 2023-02-24
Gusse: Jag tycker hans första filmning var patetisk. Med det sagt...

Han håller på att på att växa ut till den störige jäveln som vi hoppades att OP skulle vara. Det faktum att Djurgårdarna står och tjafsar med honom istället för att fokusera på matchen är precis vad vi behöver.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : 2023-02-24
Gusse: Framförallt sättet Woods och Halloran gör sina mål på, tror jag kommer ge dem en rejäl självförtroende boost. Två riktiga klassavslut, ingen slumppuck som går på någon skridsko in, utan stenhårt upp i nättaket!
Kommentera