1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474693 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2514672

Sv: Apropå ingenting...
J F K: ja att förbundet överlåter det till serierna att förhandla själv betyder eg att vi ska leva på SHL's välvilja.
Går att säga att HA får förhandla själv om det är så hemskt, men i stället bör förbundet förhandla o dela ut enligt en viss %.

Nej det suger ordentligt och även om jag tycker det är lite xharmigt med västervik som alltid lyckas finna någon/några spelare som slår stort som via försäljning sen räddar ekonomin så är det inte så det ska vara att vara en klubb i vår 2a liga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Tur i oturen att VH konkar nu och inte i februari för då hade vi nog ramlat ner kanske på andraplats i tabellen med omräkning.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Jo, i teorin låter det väl bra att serierna får förhandla själv, men då det kostar så mycket att upprätthålla hela produktionsapparaten (tekniker, kameror, kamerateam, bussar, kommentatorer, experter osv), så blir det omöjligt att ta särskilt bra betalt för hockeyallsvenskan. De som har SHL har allt på plats och i realiteten de enda som har möjlighet till en bra produktion.

Låt SHL förhandla då, men kräv en procentsats på vad SHL får in. 25% exempelvis. Det är hockeyförbundets fel att vi inte får bredden i svensk hockey. Det är bara en elit kvar snart.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Det är ju inte så mycket MoDo hockey nu så vi måste välja om Bernie är Batman och bättre än PikkaRambo?

www.youtube.com/watch?v=T9TZ_2VPFFU
Kommentera