1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481302 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2517394

Sv: Apropå ingenting...
Snipan: Tror inte vi klara av ett grisigt Löven i en eventuell final, vi är inte byggda för sådan ishockey.
Det har ju visat sig tidigare

Det visades inte minst mot AIK och då är Löven ett i grunden mycket bätter hockeylag.
Vår matchserie mot Mora har sett ut som en försäsongmatch, Löven - DIF, ett sluggerjippo, inte den typen av hockey vi bemästrar.
Får se hur dagens match utvecklar sig i afton, spännade!
Nu spelar ju Rövhimi, så ett par hjärnskakningar kan nog förväntas.

Sen måste vi börja föra matcherna i ett högre tempo på allt, vi spelar ju 75 % av matcherna tillbakatryckta i egen zon, det kommer inte hålla i längden.
Går inte att tro att Gudlevskis ska ta precis allt som kommer mot mål, han som räddar oss gång på gång!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: Tycker det är lite konstigt att folk lyfter upp AIK som ett sånt stort problem gällande den grisiga biten. Jag känner mig om något, mer lugn eftersom vi hanterade den serien och ändå vann i slutändan. De spenderade mycket mer tid i utvisningsbåset än vad vi gjorde vilket visar på att vi kan vara kyligare i sådana lägen jämfört med förra året.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: Har Löven gått sex, sju fysiska matcher mot Djurgården så orkar man knappast hålls den fysiska stilen i sex , sju matcher till. Att vinn serien var verkligen viktigt
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: Klarade vi inte av grishockeyn mot AIK?
Vilka var det som drog på sig mest onödiga utvisningar egentligen?
Vilka vann serien?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: Jag håller med i sak, men jag tycker löven påminner om AIK, man spelade så fult och med så mycket fysik att man inte orkade upprätthålla intensiteten hela matchen och sloknar en hel del fram emot sista perioden.
Som att starta ett maratonlopp i högsta fart, det håller halva loppet sedan är soppan slut.

Djurgården var klart bättre än Löven i både 3:e perioden och i förlängningen just för att Löven mest fokuserade på att åka runt och jaga spelare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: Dåhre och Rövhimi med flera sitter nog redan och knåpar på en hitlist till finalen. Vem blir först på tur att plockas bort tro? Tyvärr ligger nog Bernhardt i farozonen där. Dem kommer inte ge honom en lugn stund. Kanske vi får se en till flygande armbåge i pannbenet, vem vet...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: jag tycker inte man ska ta för givet att vi torskar grismatcherna. Vi vet först hur årets lag reagerar i en final på det. Har vi med oss AP, granen, vela, dicken, Ingman på topp tror jag absolut dom kan leda laget till seger även i en grismatch. Och guden måste lira på topp givetvis. Tror absolut vi har bättre chans än vi hade förra året.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: Du och Ros kanske skulle starta en blogg tillsammans?
Kommentera