1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481742 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2527084

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
JbMo: Jag är lite rädd att du har rätt i det du säger. Det kommer bara bli svårare att avancera framöver tyvärr. HA lagen har inte samma medel som ett nedflyttat shl lag. Samtidigt verkar Brynäs få ett bättre lag än det dom åkte ur med så ni lär ha en fördel i det helt klart.
Men då gäller det att hitta guldkornen och skapa ett bra lag av spelare som ingen vet något om. Köra moneyball taktiken.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Chamez: Det lät som om DIF skulle ha ännu bättre trupp än HV också, men i realiteten fanns inte pengarna att få ett komplett lag på den nivån. Jag tror inte heller Brynäs kommer att ha djupet i laget som HV hade, där HV hade en fjärdekedja och fjärde backpar som skulle platsat i ett par av de sämsta lagens toppfemmor.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Djurgårdens IF : Final 2023
Chamez: Det finns iof en poäng i det, men så tänkte vi ju inför året säsong också. Diffen skulle köra över serien osv. De har lastat in otroligt mycket pengar och säger i princip rakt ut att de havererar om de inte går upp, trots detta har de en rätt tuff resa. Vi är däremot i bra ekonomisk balans och kan fortsätta hugga år efter år. Helst ser jag ju att vi tar det i år dock - och vi har fortfarande inte varit närmare SHL än såhär sedan 2016. Njut av stunden, vänner!
Låst ämne