1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2536080

Sv: MoDo tar sig upp till SHL och det var på tiden!
Risus: inte för att förstöra men Modo och björklöven var inte klara till att mötas i final under corona men leksand och Oskarshamn.. där snackar vi vinnare
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo tar sig upp till SHL och det var på tiden!
Oakleafer : Rättas gärna om jag har fel, men är ganska säker på att jag har rätt. 😊 skrev dock 2018 och det var ju fel, skulle varit 2019/2020. 😊

SHL spelade kvalspel mellan Leksand och Oskarshamn. Där Oskarshamn skulle möta vinnaren i finalen i Hockeyallsvenskan. Men Corona avbröt och Oskarshamn fick stanna i SHL och Modo och Björklöven fick stanna i Hockeyallsvenskan.

Hockeyallsvenskan 2019/2020
Säsongen avbröts i förtid på grund av covid 19-pandemin som drog in över världen. Grundserien spelades klart, men HockeyAllsvenska Finalen hann bara spela två matcher och Slutspelsserien en omgång innan säsongen ställdes in. Svenska Ishockeyförbundet beslutade att inga lag skulle flyttas upp eller ner i seriesystemet.

– Kvalet ställdes in, men så här kvalificerade sig lagen: Björklöven och MODO gick till HockeyAllsvensk Final medan Timrå, Karlskoga, Västerås, Vita Hästen, Södertälje och Vita Hästen hamnade i Slutspelsserien.
Låst ämne