1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480325 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2542157

Sv: Apropå ingenting...
Saleva: Jag började faktiskt irritera mig på alla instoppade tröjor, framförallt i kombination med att MoDo prompt vägrar ha nummer över 40. Hoppas man slutar med det tramset nu. Om Victor Hedman kommer hem, ska han inte få spela i #77 eller ens #41?

Hur som helst kunde jag ha svårt att skilja på exempelvis #36 Ohlsson och #38 Södergran, #22 AP och #23 Dickinson samt #32 Niederbach och #33 Mannberg. Den gemensamma nämnaren, utöver klubbfatttningen och att de ofta spelade på samma position, är att numren består av idel siffror med rund överkant. Woods, Näsén, Bernhardt, Norén, Folin, Ingman med flera syns tydligare då 1:or, 4:or och 7:or är svåra att blanda ihop även med instoppad tröja.

Håller med om att det blev löjligt när alla skulle ha sina födelseår på ryggen - och sedan sina föräldrars födelseår, men det är dags att släpps på tyglarna nu. Oavsett är det en bra start att placera namnen överst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag har egentligen inget problem med att vi har dragit en gräns vid 40. Det som dock gör det lite knepigt är att vi har så pass många pensionerade nummer.
Har väl sagts vid något tillfälle att återvändare och hemvändare skulle ha möjlighet att få använda sina nummer. Typ 89 eller 77. Det kan man ju tycka vad man vill om i kontexten.
Kommentera