1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2556095

Sv: Apropå ingenting...
Rht:
Det är en 2-4 som hänger härinne och kör evighetslånga tjafs med några modoiter. Knappast representativt för gemene man, fö så är några av oss rätt uppmuntrande med det tjafset. En del är skämtsamt och en del är nog på fullt allvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Vilka ska ni annars gnabba med? Det har ju varit lövenfans här inne i flera år och ni har tjafsat och tjafsat. Skulle ni bara sluta tjafsa totalt bara för att lövensupportrarna försvunnit? Nej det är ju därför jag är här. Skellefteåfansen är så kaxiga att dom inte bryr sig om att tjafsa med andra. Luleåfansen vet jag inte var dom håller hus, dom har väl ett eget forum. Brynäsfansen har fullt upp med sitt eget. Lag söderut blir det ju bara tjafs med om laget spelar en matchserie mot deras lag. Oskarshamns supportrar spyr bara galla på twitter, i övrigt verkar dom inte finnas. Ni ska väl vara glada över att det blir nåt tjafs överhuvudtaget?!

Som svar på ditt förra inlägg till mig så det ena alternativet implicerade att han var klar för djurgården och gick till Modo och det andra att han var klar för Modo men hade gått till djurgården om dom gick upp. Det är en stor skillnad där tycker jag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: dom blir aldrig nöjd, han drog för han ville prova något nytt. Hade sett walli hos oss med :)
Kommentera