1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481382 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2557380

Sv: Apropå ingenting...
Mano: Jag tycker fokus läggs på helt fel saker. Den ekonomiska vinningen ligger inte i att folk betalar för att se ett klipp, den ekonomiska vinningen ligger i att det allmänna intresset för klubben ökar.

Man pratar om hur man har lyckats locka ny publik till matcherna, men tycks samtidigt inte ha någon förståelse över hur det gick till.

Jag var en av dem som i princip hade tröttnat på ishockey redan innan MoDo åkte ur. MoDo kommunikation, med Frank i spetsen, var en av de faktorer som väckte mig intresse på nytt.

Syftet med MoDo Channel bör vara att bygga varumärket. Om man dessutom tjänar en slant på det, får det betraktas som en bonus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Om vi klarar oss från att åka ur så hoppas jag att MoDo kommer att säga upp avtalet med solidsport och går över till att visa klipp i SHLs plattform som dom andra SHLlagen.
I HA behövde vi solidsport för att visa klipp och ibland hela träningsmatcher, det behöver vi inte i SHL
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Fair enough. Jag kan hålla med. Då menar jag att det primära värdet ligger i att äga och kontrollera relationen till kunden - i det här fallet vi - och inte låta plattformen göra det.
Kommentera