1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2573093

Sv: Apropå ingenting...
Apropå läktare.
Vad är det för fönster vi har mellan hemma/borta stå?, snacka om visuellt självmord, och varför i hela har vi en borta stå som är så stor?

Riv skiten i mitten, dra in kanterna och skapa en enda större hemmastå över kortsidan och sänk biljettpriset på stå så att fler ansluter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:
Som sagt, när var du här sist? Du beskriver att Luleå kör intervju live med j20 tränaren i paus, exakt det har MoDo gjort de senaste åren. Vad är det för förinspelade intervjuer du pratar om?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: När var du i arenan sist egentligen? :-D
Som förklarat är det ju "loge baren" som delar hemmastå. Bortastå är ju en bur tvärs emot på etage 4.
Loge baren var ju Charlottes idé. På tiden allt gjordes på affärsmässiga grunder här och mu snarare än långsiktigt tänk.

Problemet är ju att vi aldrig kan få ihop stå helt och hållet då vi har entrén för ismaskinen där. Det är ju bra om den kommer in...

Sen det här med pumpa hög musik i 20min, jag kanske är gammal men är rätt glad om jag slipper det allt för lång stund. Tryck på läktaren är ett härligt ljud. Diskodunk är det inte... Ofta vill man ju kanske prata med dom man går på hockeyn med under den tiden, och inte dansa eller vad man ska göra när man spelar musik så man måste skrika till varandra?
Sen behöver barnen inte ha på sig hörselskåpor hela tiden heller.
Jösses vad gammal jag känner mig... :-D
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Hela kortsidan är vår hemmastå? Det finns en viss uppdelning mellan klack (Kurva Carlabel) och ”vanlig” ståplats. Utbyggnaden är väl VIP-baren, och jag håller med den är gräslig.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Tydligen så hade Widebro haft ett bra snack med Lumberjacks nyligen och där hade han nämnt om att dom skall göra om baren bakom ståplats och ta bort den del som blev utbygt under Charlottes VD tid.

Det var vad jag hörde igår
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: var på saik-Modo. Deras intervjuer på jumbotronen innan match var skitkass, ingen hörde vad som sas. Så nog finns det brister lite här o där
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Nu har du yrat till det rejält haha
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: "Fönster mellan hemma/borta stå"..??
Bortastå är ju snett ovanpå restaurangen.
Kommentera