1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481481 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2578860

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: kan vara lite spretigt i djurgården också med olika viljor, inte bara kg och garpen utan dom har också tobias pehrsson som är nån form av utvecklingsansvarig: "Tobias kommer att ersätta Thomas och har som ansvarsområde att vidareutveckla vår spelvision mot en ledande nivå där vi vill skapa en tydlig, dokumenterad och Djurgårdsägd utvecklingsstegring både på lag och individnivå från våra äldre ungdomslag till A-laget, säger Jenny Silfverstrand."

ju fler kockar...

glöm inte att det tog modo lång tid att hitta sin identitet igen efter dom åkt ur och det var väl väldigt tur att hinken signade och karlin hade utgående kontrakt samtidigt :)

tror dock fortfarande dif spelar minst semifinal i vår. dom, brynäs och björklöven och ett stackars fjärde lag som likt mora förra säsongen inte riktigt håller samma nivå. trots allt bara gått fem matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: För att riktigt krångla till det har de ju dessutom ett advisory board med klassiska namn som verkar komma och gå lite som de vill runt a-laget. Fenomenal cocktail för stress och kortsiktiga tokerier när det börjar svaja.
Kommentera