1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484893 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2607178

Sv: Modo Hockey - Linköping HC 23-11-30 Borta
Tarasov: det är ett generellt problem i att det är för få spelare som är målskyttar och har en historik av att också vara det, så att man åtminstone kan se att det finns en potential. södergran, walli, niederbach, pettersson, ohlsson, ejk, sam, josh är inte målskyttar och - kanske - aldrig kommer vara målskyttar. dom har andra kvaliteer som är bra så ingen tror att jag sitter här och sågar dom efter fotknölarna, dom har alla sina roller men ingen av dom har rollen som målskytt.

roma är gammal och skadad, kommer han vara bra? ranta skjuter mycket men låg kvalitet och har egentligen ingen historik av att vara en målskytt annat än i college så vem vet. oregan kan jag se som en målskytt men han har inte kommit igång, nu är han skadad, när är han frisk och igång?

spelare kommer alltid göra mål, kommer alltid studsa rätt förr eller senare, men saknar spelarna som gör mål regelbundet pga bra aktioner.

finns säkert en frustration i detta som vi sett i laget senaste matcherna precis som du är inne på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Linköping HC 23-11-30 Borta
BobbyG:
Nu är skottprocent nere kring 9, efter några matcher med låg produktivitet vilket är en rätt normal siffra om bedömer en hel säsong.
Kommentera