1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484904 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2607242

Sv: Modo Hockey - Linköping HC 23-11-30 Borta
Nucky: Vart tycker du att jag hånar Karlin?, jag är lika gammal som Karlin, har spelat hockey med pojken och är väl ingen duvunge inom sporten, jag skriver det jag ”tror” skulle vara framgångsrikt i enskilda matcher när man som nu senast kört fast, jag talar alltså av egen erfarenhet när jag beskriver sambandet mellan fysiskt spel och att vända en matchbild.
Jag har sagt sedan länge att jag inte upplever honom som en bra matchcoach och i mitt tycke har jag på fötterna när jag tycker så men jag kan såklart vara helt dum i huvudet också, allt övrigt om honom har (ni) fabricerat ihop själva.
Gällande Förtroendet så innefattas det i det ni fabricerat ihop, mitt förtroende för våran coschingstaff är för att understryka det alldeles perfekt på nästan alla plan.

Lite tröttsamt att ständigt bli påhoppad och felciterad, försök kommentera det jag faktiskt förmedlar även om du inte håller med.
🙂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Linköping HC 23-11-30 Borta
Gavelo: Vi är alla dumma i huvudet här på forumet. Hur ska vi få gänget att sätta gummit i Kryllan igen?
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Linköping HC 23-11-30 Borta
Gavelo: ”Matchcoach mästare Karlin är åter skoningslöst usel på att ändra en matchbild, inga fysiska direktiv, mellanmjölk i närkamperna huvudlösa anfall och svag defensivt ansvar.”

“Matchcoach mästare Karlin” är definitivt ett hån mot den kanske viktigaste rekryteringen klubben gjort sedan SM-guldet.
Kalla mig gammalmodig men jag gillar inte sånt.
Kommentera