1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2612982

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 23-12-09 Borta
Tarasov: det jag tar med mig är att även om modo gjort det över förväntan än så länge så är det stor skillnad mot topplagen som är skarpa i sitt agerande, tycker som sagt inte färjestad är jättebra igår, tycker inte modo är bra heller och färjestad är bättre, men det färjestad gör bra gör dom jäkligt bra och skarpt. modo är fortfarande lite tandlösa i sitt agerande, kan ha mycket puck och mycket skott men det är inte så skarpt och igår blev det jättetydligt.

hoppas modo tittar på färjestad, växjö, skellefteå som är mina topp tre i år och det dom gör i sina arbetssätt. sen kan man tycka växjö är tråkigare än målarfärg som torkar om man vill det men något gör dom rätt när dom är ett topplag år efter år. måste finnas saker i deras spel som modo kan ta med sig också framledes över säsongerna utan att för den sakens skull tumma på det modo vill stå för i sitt spel
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 23-12-09 Borta
BobbyG: Tycker ändå vi har ett väldigt framgångsrikt spelsätt, men kanske inte materialet för att göra det konsekvent och tillräckligt fläckfritt match efter match. Det som blir tydligt i matcherna mot topplagen i SHL.
Kommentera