1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2619155

Sv: MoDo Hockey - Leksand IF 23-12-26 Borta
BobbyG:

Vi måste sparka Råma. Han tillför 0 till det här laget. Uppträder arrogant, saktar enbart ner tempot. Lagets dyraste spelare har misslyckats. Försök bli av med honom till Finland eller nånstans. Karlin har redan testa alla kedjekombinationer med honom.

Modo är som bäst när gruppen fungerar och det är uppenbart att Råma är en dålig fit med Modo.

Kortsiktigt: ta tillbaka Theo Jakobsson, så vi får lite ungdomlig entusiasm. långsiktigt hitta en första center för nästa säsong så tidigt som möjligt. Mellansikt ta in Lukas Wernblom från Finland. Han kommer göra allt
Och tillföra oss lite Grit.

Tycker oxå vi ska ta tillbaka OP som nån skrev - enbart för att jag tror han tillför spelglädje till gruppen. Och kan smälla på nån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksand IF 23-12-26 Borta
greykarn: Ja, gör ett byte med Wernblom-Rouhomaa. Men det kommer antagligen inte TPS gå med på. Wernblom snittar mer än av Rouhomaa gjorde när han var i Liiga.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Leksand IF 23-12-26 Borta
greykarn: Jag hatar termen medgångsspelare men när laget dippar så dippar Ruohomaa ordentligt, det märkte jag när han spelade för oss att kroppsspråket blir blir väldigt lojt när det går emot.

Han är en jättebra hockeyspelare men det är många bitar som ska på plats för att få ut hela registret.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Leksand IF 23-12-26 Borta
greykarn: Vi släppte inte mål i BP igår trots 3 försök, visserligen har Leksand stora problem i pp men det är något att ta med sig. Starten imorgon blir mycket viktig, får vi 1-0 och 2-0 så kommer publiken bära killarna mot 3 pinnar!
HV gjorde en riktigt bra bortamatch igår i Linköping faktiskt, man gjorde allt förutom mål (ja ett till slut men det var ett flytmål som kom till av en sönderskjuten klubba där pucken kom till Önerud som styrde in den.)
Blir en oviss historia, som tur är så kommer jag vara i arenan, känns alltid lättare då på något sätt. är mer nervös framför TVn.
Kommentera