1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482790 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2620944

Sv: MoDo Hockey - HV71 23-12-28 Hemma
SPOODI: okej, anmäl alla situationer då. so what? det har ingen påverkan mer än att det kommer bli lite mindre lön för några fler spelare varje månad eftersom anmälan kommer i efterhand

det kanske var en diving, kanske inte, jag vet absolut inte och ska inte låsas som att jag vet, det är väl bara josh själv som vet. det kanske är helt rätt av situationsrummet och disciplinnämnden eller så är det helt åt helvete men när straffet bara är 5000 kr som han inte ens behöver betala själv så tycker jag verkligen inte att det är en stor grej

hade han fått tre matchers avstängning däremot
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 23-12-28 Hemma
BobbyG:

Fast det är ju inte bara skitsamma. Tycker du gör det lite väl enkelt att bara få det att handla om 5000kr.

Jag tycker det viktiga är signalvärdet här, man kan alltså sitta och leta situationer för att anmäla och hittar bara en som är tveksam och anmäler.
Men vem tar tag i den undermåliga insatsen av Nord och Sjöqvist?

Ingen tvekan att han får ett slag som träffar, tar det på fel ställe och gör ont är det ju klart att han kommer av sig i åkningen och ramlar. För mig är det ingen filmning och inte heller någon utvisning utan en helt vanlig situation som kan inträffa.

Däremot borde man anmäla alla som ligger kvar efter en smäll och sedan ställer sig upp och spelar vidare när de inte får utvisning med sig, där kan man ju direkt snacka om att försöka lura domare och få med sig fördelar. Men det ser man aldrig hända.

Därför tycker jag det är rent löjligt och fel att anmäla Josh för denna situation trots att han har möjlighet att betala sina böter och inte missar någon match.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - HV71 23-12-28 Hemma
BobbyG: Alla gör som dom vill, men köper hellre Modo-prylar, vilket ger några sekiner till MoDo, än betalar peanuts till nån som har råd.

Hälsningar Karl-Bertil Jonsson
Kommentera