1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2620956

Sv: MoDo Hockey - HV71 23-12-28 Hemma
Rytter: "Jag tycker det viktiga är signalvärdet här, man kan alltså sitta och leta situationer för att anmäla och hittar bara en som är tveksam och anmäler.
Men vem tar tag i den undermåliga insatsen av Nord och Sjöqvist?"

jag vet inte, men mig veterligen finns det ingen offentlig information när det blir kvartssamtal med domare. kanske redan är gjort, kanske fick dom beröm för en väl genomförd match. jag tycker ju inte det, men kan heller inte sitta och säga att dom inte har fått höra att dom gjort en svag insats.

situationsrummet går igenom alla matcher varje omgång för att hitta saker att anmäla, uppenbarligen tycker dom att detta sticker ut, av någon anledning. en ärlig fråga utan baktanke, vad säger andra lags supportrar om situationen? dvs varken modo eller hv supportrar. vi har ibland inte dom mest objektiva ögonen

"Ingen tvekan att han får ett slag som träffar, tar det på fel ställe och gör ont är det ju klart att han kommer av sig i åkningen och ramlar. För mig är det ingen filmning och inte heller någon utvisning utan en helt vanlig situation som kan inträffa."

han döms för förstärkning (tolkar jag det som) snarare än diving, vilket var fel uttryckt av mig i tidigare post. förstärker han situationen? ingen aning

"Däremot borde man anmäla alla som ligger kvar efter en smäll och sedan ställer sig upp och spelar vidare när de inte får utvisning med sig, där kan man ju direkt snacka om att försöka lura domare och få med sig fördelar. Men det ser man aldrig hända."

jag håller med, samtidigt som många gånger så handlar det om att det inte är avblåst och att dom sätter laget i en dålig position om dom ligger kvar även fast dom har ont

vill vara väldigt tydlig återigen med att jag inte tar nåns parti i den här frågan eftersom jag inte tycker att det är nån stor grej. modo har dessutom överklagat så vem vet om det ens blir något straff. tycker om något att det är en större grej att det var en dålig insats av domarna, även om jag inte känner så starkt för det heller.
Kommentera