1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481623 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2622530

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
Saleva: hör till saken att bernhardt var som sämst och fick som mest kritik när han spelade med runblad. i dom tre matcherna mot färjestad och leksand var han -6, rundblad -7. han och rundis har varit inne på flest mål bakåt i laget men det är såklart kraftigt påverkat av dom tre matcherna

med andra ord är han -2 resten av säsongen, inte illa för en "säkerhetsrisk" i ett lag som har enorma problem att göra mål. faktum är att han varit inne på näst minst mål framåt av alla backar i laget, bara rundis är svagare, så det borde finnas utrymme för en utväxling när, om, han får loss utdelningen.

poängsnitt på nästan 20 poäng sett över en hel säsong just nu, vilket i sig inte är dåligt men med lite medstuds hade det kunnat vara 25-26 som näsen ligger på i snitt just nu.

om någon inför säsongen hade erbjudit oss att bernhardt skulle landa på 20-25 poäng och nära nollan i +- så hade vi alla tagit det va?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
BobbyG:

Vet inte hur du kommit till slutsatsen att han har varit som mest kritiserad/presterat som sämst nu på slutet då han har blandat och gett hela säsongen, dvs varit kritiserad till och från.

Vi gjorde väl "säsongens bästa match" mot rögle borta när han och Rundblad parades ihop för första gången som sedan följdes upp med en vinst mot timrå.

Kan väl inte vara någon som lägger någon större vikt vid hur det gick mot färjestad borta x2, i synnerhet inte när vi har tagit 27 av 33p (eller vad det nu var) mot lagen som ligger bakom oss.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
BobbyG: Bernhardt är kung, hoppas han blir kvar.
Kommentera