1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480884 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2630472

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
Robin Ztorken L: Nu är du dock förblindad av att du ogillar Rundblad. Varken han som inte hinner uppfatta att IKO-spelaren kommer eller Lehtinen som släpper första stolpen gör ett klockrent agerande.

Niederbach har spelaren som senare gör mål och åker bredvid honom. Av någon fullständigt oförklarlig anledning väljer han att gå bakom mål där pucken inte är, så hans spelare kan ta sig framför mål och göra målet. Det är så uppenbart hans fel och en spelare som Folin hade nog inte heller hunnit med I Rundblads position. Näsén hade läst det, men det är mest för att han har fler ögon än alla andra och en extra CPU i hjälmen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
J F K: Samtidigt har vi ju pucken så Neider räknar väl med att ställa om spelet och är ju påväg upp för att kunna ta pucken vidare ur zon från Rundblad.
Han har ju helt klart skyldighet att varna Rundblad att det kommer en i ryggen.
Och han blir rätt förbannad efter målet så helt rätt känner han nog inte att han gjorde. :-)

Pucktappet är väl sånt som händer ibland, sen hade man väl hoppats på enklare spel när man som Rundis inte varit helt vän med pucken under säsongen. Och kanske gärna sett lite reaktioner efteråt också, men tror inte Rundblad är nån som slår av klubbor och skriker direkt. Det sker väl lika ofta som Bernhardt ler skulle jag tro. :-)

Tycker nog det ingripande som gör en mest besviken är Lehtinens. Helt stillastående, enda stället han egentligen kunde skjuta på var 1a stolpen, åsso tappar han den. Inte likt honom.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
J F K: det är svårt att inte döma Rundblad hårt. Inför säsongen hade man rätt höga förväntningar, men nu känns det som han är en större risk än firma berna/näsen och har mycket mindre offensiv uppsida. Man fastnar för det och koncentrerar sig extra på alla potentiella misstag som kan ske när man ser honom på isen.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
J F K: Ser att det är flera som är förblindad av sina åsikter
Låst ämne