1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483041 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2630577

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
Smurfen: att såga Rundblad känns lite som att slå in öppna dörrar, alla inkl han själv är medveten om att det inte funkar. Jag tycker att det är konstigt att Rubins klarar sig så bra från sågen, är det bara jag som tycker att det är bedrövligt att en kille med sån jäkla bra högstanivå kan göra ett byte i landslagsklass för att i nästkommande tre vara helt loj och se ut som att han längtar hem till Riga?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
Modomas:

Rundblad är en kvalificerad hockeyspelare, i början av säsongen kunde man se att han var lite bättre än många andra, när han väl vill och känner gnistan..

Tyvärr trivs han inte i MoDos tröja som hockeyspelare, det kan man väl se nu när drygt halva seriens matcher spelats, hade han gillat staden och allt i hans omgivning hade det sett annorlunda ut tänker jag

Det är faktiskt ytterligare en lite sämre värvning av MoDos ledning!

Men vi snorklar gott och väl skön och härlig luft ovanför vattenytan, vi ligger skönare till i tabellen än både Oskars och HV (y)
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
Modomas: Han klarar sig väl kanske just för att han gör bra insatser och varvar med åtminstone habila sådana. Rundblad är genomgående kass.
Låst ämne