1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481092 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2630814

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
När jag läser de negativa kommentarerna reflekterar jag över att det förväntas rätt mycket av de offensiva spelarna. Att de i princip i jämförelse med de andra lagens spelare ska vara minst lika dominanta som förra året och även tagit kliv.

SHL är en mycket svårare liga än HAS, lägsta nivån på spelarna är mycket högre, det ges mindre utrymme och tempot är högre.

Nånstans saknas det en ödmjukhet på marginalen från supporterhåll i mitt tycke. Och nej, man behöver inte bara hylla eller bara dissa…det är helt ok att se nyanser, hitta förklaringar och så vidare.

Men det är ju mina alldeles egna uppfattningar…😜

Jag tycker att det givet alla förutsättningar har levererats mycket högre än förväntan hittills i år och det med stommen från förra årets trupp som största bidragande faktor. (Plus Lehtinen). Tror fortfarande på kontinuitet inför nästa år och att Hinken kommer spendera den ökade spelarbudgeten utan att för den skull förköpa oss. Sen om Nieder är med eller inte får tiden utvisa…;)

Såtillvida vi klarar oss kvar i SHL dvs.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
Padrone78: så är det och det syns också att de andra lagen läst vår spelstil, första 10-12 matcherna spelade vi som förra året med snurr o överlämningar i anfallszon nu händer det inte ofta, syns i förlängningar att det finns hos spelarna.
Låst ämne