1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2630849

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
Rödluvan:
Du är alltså övertygad om att Lucas/Theo J kommer göra det bättre i SHL än Niederbach?

Tråkigt - konstigt ordval det handlar om vilka spelare som gör oss bättre. Kan mkt väl tänka mig att de två andra kan bidra om än i lite mindre roller.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
Tarasov: Jag tycker att Lucas har klart högst potential. Kanske inte att han är där i vinter, men han har definitivt möjlighet att redan till hösten vara en bra SHL-spelare. Kritiken har varit att han varit lite lätt i närkamper och det är något man kan lösa både genom rutin/smartness och styrketräning.

Theo J tycker jag kanske inte har riktigt samma uppsida som Niederbach, men han är å andra sidan ett betydligt säkrare val. Han sprider inte puck i egen zon, är fysisk lite tuffare och kan mycket bättre passa in lägre ned i hierarkin. Jag ser honom som klart bättre i rollen som fjärdecenter än Niederbach exempelvis. Jag gillar Theo J ordentligt.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - IK Oskarshamn 24-01-13 Borta
Tarasov: Varför skulle jag ha inställningen att någon med så hög potential som Pettersson inte skulle kunna göra det? Din inställning verkar vara att gör de inte lika stort avtryck som McDavid hade gjort är de ej välkomna.
Låst ämne