1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481966 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2637707

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-01-25 Borta
BobbyG: Ska man vara krass så tror jag vpr största chans till fler mål är att Bernhardt laddar bössan med lite torrt krut.

Aagard hamnar väldigt mycket på utsidan känns det som, han får inte riktigt de där lägena som tidigare, mest troligt för att motståndarna vet att han inte kan få något utrymme.
Ranta kommer nog göra något mål hör och där, men känns som att om han inte behövde göra allt själv skulle det hända mer där.
Både Oreagan och Niederbach levererar tyvärr inte. Sen är dom ju tyvärr helt livsfarliga defensivt.

Sen tycker jag Karlin matchar för snällt. Mot Timrå nu hade vi en sekvens då vi hade tryck i anfallszon ett längre tag. Då istället för att matcha in en offensiv enhet igen så slänger han in 4e. Och inte ont om dom men det händer inte jättemycket offensivt för som oftast.
Tycker vi det är lite väl strikt på att vi kör 1a,2a,3e,4e sen 1a kedjan igen istället för att t.ex. hoppa över 4e om det blir tek offensivt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-01-25 Borta
Monno: ang din sista paragraf tänkte jag på det, var det mot linköping tro? det hade precis varit powerbreak, tekning i modos zon. då får oregan, ranta och niederbach starta. för mig ska den kedjan bara starta i defensiv zon i absoluta nödfall. vill man ha en kedja som kan flytta pucken ur zon, spela joshs kedja då, eller om dom var grovt utslitna, ta sams kedja.

för övrigt funderar jag på att starta hashtag #freehutsko. och då menar jag inte att han ska lämna modo
Kommentera