1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481673 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2639827

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
Foppatofflan: Fast det här är ju en jävla losermentalitet. Vi hade en period då vi kunde utmana alla lag trots skador på Rååma och Vigneault. Nu har vi kollapsat fullständigt och då ska det tjatas om "bästa nykomlingen" och att alla minsann tippade oss sist.

Klart som fan att vi inte ska tappa det stora försprång vi hade. Det vore givetvis ett fiasko.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
Bad_Brett: Det är ju inte bara vi som inte längre kan utmana alla lag, så är det för många lag i bottom 6.

Tabellen efter 24 omgångar (den 7 december) var ju så att alla lag utom HV och Oskars kunde ju utmana och man pratade om den jämnaste serien i mannaminne. Det skilde 7 p från plats tio (Örebro) till plats tre (Linköping).
om t ex Modo hade t ex hade vunnit 2 matcher mer hade de hamnat på samma poäng som lag 3, Linköping (som då dessutom hade en match mer spelad), t ex kunnat vara seger mot Växjö borta som Jönsson själv sa var vår match.

Sedan har ju även de andra bottenlagen tappat i form och de som var topp 8 den 7 december är samma lag men de har utökat avståndet avsevärt. Dvs topp 8 är intakt där Leksand inom den gruppen gjort det största lyftet medan botten 6 också har samma lag. Då skilde inte så många poäng men nu är skillnaden mellan plats tio och tre inte 7 poäng utan har ökat till 20 poäng. Det har spelats 13 matcher sedan den 7 december och det är inte bara Modo utan även de andra lagen i botten som fått svårt att utmana topp 6 utom i enstaka matcher.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
Bad_Brett: menar mer att det kanske egentligen inte är så oväntat att det blivit som det blivit.
Låst ämne