1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482389 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2655215

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-02-17
J F K:

När han kastade in Rahimi i leken blev det uppenbart var skon klämde.

Hela hockeysverige är överens förutom tik-fansen och en och annan lövare...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-02-17
Trilske: Jo, men lövenfansen rasar fortfarande över att Rahimi anmäldes av Västerås lagläkare för den säsongens i särklass fulaste överfall. Albano fick föras till sjukhus och genomgå hjärnröntgen. Det var väldigt länge oklart om Albano ens skulle kunna spela hockey mer.

Där kanske inte en person knuten till en föreningen skulle anmält, men det var fullständigt absurt att ingen annan gjorde det. Jag kan ändå köpa det med tanke på att personen är läkare och i den rollen kan man se lite bredare på extremt våld.

Rahimis förklaring är helt bisarr. Han hade jagat Albano under hela bytet och fick en chans att överfalla honom i sarghörnet. Bland de mest tydliga uppåtgående rörselser helt medvetet mot huvudet jag sett sedan Peter Öberg sänktes.Ingen av Rahimis skridskor har kontakt med isen.

Daniel Rahimi: Bestrider ärendet. Jag kommer in i situationen tacklar Nick Albano (Nord/syd). Han ser att jag kommer och ryggar tillbaka och sätter sig själv i en dålig position istället för att ta emot tacklingen. Tacklingen utdelas med axeln och ej armbågen. Skridskorna är i isen när kontakt sker.
Kommentera