1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2657936

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp:
Ingen ide att fråga i egna boken.
Tyckte kopacka situationen var 50-50, men då är jag färgad med.
Vad säger expertisen i övik? var det ruggigt fult och kommer bli avstängning ett par matcher?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Horace76c: ja vad ska man gissa på? Helt otroligt klumpigt och fult av Jack och helt omöjligt att gissa vad som blir utdömt. Den ÄR ca x10 mycket fulare än Teodors 4-matchers (som bara var en bra tackling/bra krock) men Jack ko-pack får nog första-gångs-rabatten om han är ostraffad sen tidigare.

Klart är att tacklingen tydligt, efter han levererat pucken, tar med axel/arm i huvudet, är från en vinkel då spelaren inte ser Jack komma. Ganska bra fart och därmed kraft också.

5 matcher minst? Allt annat känns som att komma billigt undan för Biffen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Horace76c: Blir såklart avstängning, han hade behövt avbryta helt för att inte träffa huvudet. Satsar lite väl mycket kan jag tycka.

Avseende mottagaren: Tyvärr är det väl ett symptom på att väldigt få i dagens hockey är beredda på en open ice utan man ser ett mottagaren har blicken fäst dit han spelade pucken och har noll koll på det som är rakt framför honom i sin egen åkriktning där han borrar ner huvudet och gör sig "otacklingsbar" utan avstängning.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Horace76c: Den är ful och onödig.
Hade räckt bra med tre matcher egentligen men iomed att Niederbach fick 4 borde det har bli fem då. Klart värre
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Horace76c: Magkänslan säger 5 matcher, dvs resten av grundserien. Totalt hjärnsläpp om du frågar mig. Extremt svårt att förklara varför en lirare gör på det sättet vid ledning i en betydelselös match.

Sveningsson blev anstängd i sex matcher för en tackling som inte ens träffade huvudet, så om Kopacka inte blir avstängd för resten av säsongen blir det väldigt inkonsekvent.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Horace76c: Återkommer då jag inte har sett den.
Kommentera