1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481622 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2660528

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-02-27
Silly:

Ja det är så sjukt i denna liga, man kan vara skitnödiga över tacklingar men alla spelförstörande moment som sker hela tiden de blundar man för. Den enda förklaringen måste vara att våra domare har sjukt dåligt spelsinne så de fattar inte vad som sker när inte pucken är i närheten, de duger till att ta tripping och högklubba för det är rätt uppenbara situationer.

Det är sådant här spel som gör att man inte får fram riktiga lirare längre (en sådan som Omark är väl ett undantag), allt handlar om fart och kraft för att klara sig ur de spelförstörande momenten och komma igenom.

Gissar att spelare som Sundström, Hahl, Albrandt, Bremberg mfl som alla var underbara att se hade varit medelmåttor ifall de lirat nu pga hur dagens hockey ser ut.

Personligen tycker jag detta är flera steg tillbaka, man vill se lirare och inte kraftpaket som bara kan åka fort och skjuta.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-02-27
Rytter: Det var det dagens mest insiktsfulla inlägg......man blir pissless på den här ligan faktiskt, hela tiden fasthållningar och interference
Låst ämne