1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482264 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2661226

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-02-27
J F K: Många kommuner har misskött ekonomin under lång tid och räknat kallt med att staten ska skjuta till medel ifall pengarna inte räcker till. Är glad att vi har en regering som har dragit i svångremmen på den fronten, men som du är inne på finns det en risk att man spar in pengar på något som genererar ännu mer pengar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-02-27
Bad_Brett: Jag ser däremot gigantiska problem med regioner som inte har råd med cybersäkerhet eller ha anställda. Vården och säkerhet prioriteras ned i Sverige idag

Jag ser gigantiska problem med kommunerna då vi ser att det går ut över skolorna i första hand. Jag personligen tycker att det är väldigt jobbigt att nyrekryteringen för gängen blir allt lättare då skolorna och socialen har mycket mindre chans att förhindra att ungdomar hamnat fel, men vi har ju en regering som verkar älska det då vi nu kan bli EUs mest fängslade folk och de som betalar mest för fängelser.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-02-27
Bad_Brett: har verkligen inget emot att kommun drar in pengar, det finns andra hål att stoppa pengarna som är viktigare för samhället. tycker överlag att kommuner kanske är för givmilda till sportlag (även fast sportlag bidrar med mycket till kommun också)

sen kanske det blir 3 miljoner på att måla en husfasad lite hippt och då kan vi ta upp diskussionen igen :)
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-02-27
Bad_Brett: Ja, gillar att MoDo satsar på damhockey. Småtjejer vill lira hockey och jag tycker det är kanon för min hemstad.
Låst ämne